playstore
Reliable Academy | Study Materials | SYNONYMS

 SYNONYMS


SYNONYMS

1.Opulent
(a) Fake
(b) Gloomy
(c) Rich
(d) Selfish

Correct Answer: Rich

2.Morose
(a) Flatter
(b) Gloomy
(c) friendly
(d) Savvy

Correct Answer: Gloomy

3.Cantankerous
(a) Humorous
(b) Quarrelsome
(c) Remorseful
(d) Dullness

Correct Answer: Quarrelsome

4.Connoisseur
(a) Decisive
(b) Uncivilised
(c) Discerning Judge
(d) Narrow-minded

Correct Answer: Discerning Judge

5.Incensed
(a) Ecstatic
(b) Exasperated
(c) Elated
(d) Blithe

Correct Answer: Exasperated

6.Transcend
(a) Eclipse
(b) Fizzle
(c) Abort
(d) Blunder

Correct Answer: Eclipse

7.Drivel
(a) Intelligent
(b) Blather
(c) Judicious
(d) Sane

Correct Answer: Blather

8.Perseverance
(a) Endurance
(b) Cowardice
(c) Lethargy
(d) Indolence

Correct Answer:Endurance

9.Frivolous
(a) Captious
(b) Wise
(c) Puerile
(d) Spiritual

Correct Answer: Puerile

10.Petrify
(a) Adorn
(b) Calm
(c) Curious
(d) Harden

Correct Answer: Harden